[Micronet] Windows 7

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Micronet] Windows 7

David Lee

Hi everyone.  Having issues with Windows 7 32 bit.

 

#1 Cannot deploy SEP 11.0.5002.333.  The only message I get is in the Application event and that only says Installation Failed.

#2 Cannot map to my NetGear ReadyNAS NV+.  Have no trouble with XP and vista.

 

Any help would be greatly appreciated.

 

David D. Lee

Computer Resource Specialist II

OUA, UC Berkeley

(510) 642-1565

 


 
-------------------------------------------------------------------------
The following was automatically added to this message by the list server:

To learn more about Micronet, including how to subscribe to or unsubscribe from its mailing list and how to find out about upcoming meetings, please visit the Micronet Web site:

http://micronet.berkeley.edu

Messages you send to this mailing list are public and world-viewable, and the list's archives can be browsed and searched on the Internet.  This means these messages can be viewed by (among others) your bosses, prospective employers, and people who have known you in the past.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: [Micronet] Windows 7

Allison Henry

Hi David, as far as SEP is concerned, you should take a look at the SEP
installer log, which is written to %TEMP%\SEP_INST.LOG. The point at
which the installation failed may give you an idea as to the problem. If
not, you can email [hidden email] for further support -- include
your OS/patch level, machine make and model, and a copy of SEP_INST.LOG.
With that info we can open a ticket with Symantec on your behalf.

Also, you can try the SEP 11.0.6 client, which is now posted to the
"early adopters" section of Software Central.

Allison Henry
System and Network Security
University of California, Berkeley
http://security.berkeley.edu

On 7/8/2010 9:35 AM, David Lee wrote:

> Hi everyone.  Having issues with Windows 7 32 bit.
>
>  
>
> #1 Cannot deploy SEP 11.0.5002.333.  The only message I get is in the
> Application event and that only says Installation Failed.
>
> #2 Cannot map to my NetGear ReadyNAS NV+.  Have no trouble with XP and
> vista.
>
>  
>
> Any help would be greatly appreciated.
>
>  
>
> David D. Lee
>
> *Computer Resource Specialist II*
>
> *OUA, UC Berkeley*
>
> *(510) 642-1565*
>
>  
>
>
>
>  
> -------------------------------------------------------------------------
> The following was automatically added to this message by the list server:
>
> To learn more about Micronet, including how to subscribe to or unsubscribe from its mailing list and how to find out about upcoming meetings, please visit the Micronet Web site:
>
> http://micronet.berkeley.edu
>
> Messages you send to this mailing list are public and world-viewable, and the list's archives can be browsed and searched on the Internet.  This means these messages can be viewed by (among others) your bosses, prospective employers, and people who have known you in the past.

 
-------------------------------------------------------------------------
The following was automatically added to this message by the list server:

To learn more about Micronet, including how to subscribe to or unsubscribe from its mailing list and how to find out about upcoming meetings, please visit the Micronet Web site:

http://micronet.berkeley.edu

Messages you send to this mailing list are public and world-viewable, and the list's archives can be browsed and searched on the Internet.  This means these messages can be viewed by (among others) your bosses, prospective employers, and people who have known you in the past.